![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Преди време разговаряхме с приятели по тази тема. По наши скромни наблюдения повечето ни познати, програмисти, системни администратори и разни други 'техници' слушат метъл и цялото му обкръжение. Дали програмирането обвързва с музиката? А може би тя се явява като вид емоционално уравновесяване? Какво мислите вие?
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Не казах 'който не слуша метъл', а 'рапър и чалгар' - разлика от тук до небето (ако под тук разбираме Земята - hail to AiL)... С такива мнения... супер жалък си, момчето ми и не подлижиш на сериозен коментар от моя страна, няма и да се хабя. Не разбирам каква е разликата между двете неща, които каза. Еднакво лекомислени, смешни и празнословни са, но е важно там да се говори нещо против раперите & co, понеже някои хора се имат за нещо повече, както ги гледам тия мнения тука. Чудно ми е въпросните някои хора кога ще разберат, че фактически, са мега комични с небивалиците си и абсурдните дискриминации, които ръсят. Спестете си глупостите. XXI век сме, по дяволите. Колко ме дразнят разни такива изказвания, не е истина. Точно толкова са нещастниците в другите музикални виждания, колкото са и метълите. Точно толкова са тъпаците, колкото са и метълите. Точно толкова чета мнения по форумите: "Метълите са тъпи", "Раперите са тъпи". Хах, какво и аз съм тръгнал тука да обясянвам на някакви заблудени души, че няма лош музикален вкус, а има само тъпи хора. Разберете го веднъж и завинаги - говоренето против тези неща ви прави още по-тъпи, понеже представа си нямате какво говорите и изглеждате повече от слабоумнo. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:34 PM |