![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Преди време разговаряхме с приятели по тази тема. По наши скромни наблюдения повечето ни познати, програмисти, системни администратори и разни други 'техници' слушат метъл и цялото му обкръжение. Дали програмирането обвързва с музиката? А може би тя се явява като вид емоционално уравновесяване? Какво мислите вие?
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
С такива мнения... супер жалък си, момчето ми и не подлижиш на сериозен коментар от моя страна, няма и да се хабя. Не разбирам каква е разликата между двете неща, които каза. Еднакво лекомислени, смешни и празнословни са, но е важно там да се говори нещо против раперите & co, понеже някои хора се имат за нещо повече, както ги гледам тия мнения тука. Чудно ми е въпросните някои хора кога ще разберат, че фактически, са мега комични с небивалиците си и абсурдните дискриминации, които ръсят. Спестете си глупостите. XXI век сме, по дяволите. Колко ме дразнят разни такива изказвания, не е истина. Точно толкова са нещастниците в другите музикални виждания, колкото са и метълите. Точно толкова са тъпаците, колкото са и метълите. Точно толкова чета мнения по форумите: "Метълите са тъпи", "Раперите са тъпи". Хах, какво и аз съм тръгнал тука да обясянвам на някакви заблудени души, че няма лош музикален вкус, а има само тъпи хора. Разберете го веднъж и завинаги - говоренето против тези неща ви прави още по-тъпи, понеже представа си нямате какво говорите и изглеждате повече от слабоумнo. За разликата между двете - искаш да ти изброявам музиканли жанрове, различни от метъл, чалга и рап ли? Колкото до мнението ти като цяло... Не мога да ви се начудя на някои от вас как се хващате за думата и я взимате като някое гръмко изказване. Не всички сме гениални като вас, бре хора! Не си подкрепяме тезите с доказателства, това вие го правите когато абослютно убедено отхвърляте мнение, което не съвпада с вашето... Какво в изречението 'не познавам интелигентни чалгари' не ти харесва? Какво обобщение виждаш в това? Казано си е точно - АЗ не познавам интелигентни чалгари. Да виждаш някъде да пише, че такива не съществуват? Никой не е казал, че мнението ми е представителна извадка, че да се нахвърляш за дискриминации и тем подобни. Брей, че странни сме обаче - можем помежду си да се трепем точно толкова, колкото и с всички останали. Ама това е то... трю срещу позьорите... и няма и да се промени... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:37 PM |