![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Zdraveite, vsu6nost neznam kak to4no da se predstavq 6toto sum pristrastna no 6te probvam. Izvinite me za latinicata no v momenta nqmam kirilica. Namiram se v Uk, Wales. Tuk sum ot sedmica, trudno mi e da kaja ot kude sum to4no za6toto sum jivqla na mn mesta (kakvo li vi interesuva de).
Kakto mojete da predpolojite sum fenka na po-tvurdata mizika - Grave digger, Hammerfall, Helloween, Crematory, Edguy, Manowar... Obojavam da risuvam i to po-to4no po drehi, sama sum si napravila dosta originalni ne6ta i ne samo za sebe si. Obojavam motorite, po-specialno 4opurite, hodeneto po subori i ne samo tam, kumpingi. Obojavam da putuvam s motor, e vse o6te ne moga da kaeam no nqkoi den i tova 6te stane. Mnogo se kefq na tattoo, samata az imam 2 (po moi dizain suotvetno) i ne mislq da spra do tuk. Mnogo obi4am da 4eta knigi osobenno za Vtorata svetovna ili istori4eski. Obi4am da pi6a i poeziq i eseta, no napoleduk nqmam muza. Ponqkoga imam dosta izvrateno vuobrajenie, ama nqma ni6to de to ne mi pre4i a mi pomaga. Malko idealistka si padam, s hipi vuzgledi za sveta. Mi tova sum si az-trudna za risuvane! -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Until then I will be strong and i will fight for all that is real. АААА, КУЛТ ! ...All who stand in my way will die by steel !... ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:28 AM |