![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Интересно ми е колцина от вас слушат такава музика... аз лично много я харесвам! Не че съм слушал кой знае колко, но повечето от това, което съм чул до момента, ме кара да се възхищавам на класическите композитори. Начинът по който се съвместява звука на толкова инструменти (които не само че не си пречат, но и се допълват в една величествена музика), е просто гениален!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Еми аз да си призная слушам много малко класическа. От време на време като има нещо, за което найстина да си заслужава ходя да слушам с удоволствие. Последният път бях на Шостакович - концерт за цигулка и 10та смифония!
Цитат spored mnogo hora ot klasikata trygwa razwitieto na twyrdata muzika koeto e .. wqrno Има нещо такова - особено в периода на класическия хард рок, гении като Page и Blackmore много са се вдъхновявали от класическите композитори. Отделно от това, в музиката на Вагнер (примерно) има много елементи, които се откриват и в хеви метъла... Дам, той разчупва хармонията т.е. излиза от границите така да се каже и използва по-голям оркестър (двоен, троен, четворен състав) с повече духови. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:14 AM |