![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Напоследък се зароди един феномен някои хора да смятат, че са над другите само защото са 10+ години по-големи от тях. Не мисля, че е правилно, най-вече защото всеки има право на мнение и всеки се смята за НЕЩО. Тук не става въпрос за съпоставяне на 12-13 годишните фенове на ЛП с по-големите... Чудя се просто наистина ли е толкова важно да си на 30 и кусур за да си на "някакво ниво". Понеже има толкова дървена на дърти години и толкова точни и истински фенове на по 16-17...
Чакам мнения -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Истината е някъде по средата...трябва да се уточни и какво означава „по-голям фен”, както и да е, аз го разбирам като не това колко музика слуаш (като време на ден), а дали я разбираш и оценяваш, дали вникваш в нещата, които изразява...
Като бях ученик слушах много повече музика, отколкото сега, просто сега нямам толкова време, а и често предпочитам да чета книга, отколкото да слушам музика, от друга страна обаче , голяма част от музиката се разбира и с част от натруаният житейски опит...например една дълбока либовна песен...просто малко хора на 16 години са прживели любовните драми, които е прожеивял дъртият пергишин на 30 например...най-малкото, за да оцениш една любовна връзка трябва да си живял с този човек поне малко...а педполагам малко то 16 гдините тук са живали с човек то противоположният пол...или от същият...И не става дума само за любовта, а като цяло – ако песните третират чисто социални проблеми, едно е да си на 15-16 и да има – „тати носи, мама меси” и да се възмущаваш от високите сметки и войната в ливан, ама айде моля ви се да се възмущаваме истински, когато почнем да изкарваме сами кинти и да си плащаме сметките, манджата и другите разходи. Така, че за мен нещата са 50 на 50. Младите дърпат с това, че имат повече време за слушане, впечатляват се повече от музиката и са с по-гояма жар, и един ден със сигурнсот ще открият още много неща в музиката, която ги кефи сега, докато дъртягите понякога я разбират по-добре, от гледна точка на натрупаният житейски опит. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:43 AM |