![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Напоследък се зароди един феномен някои хора да смятат, че са над другите само защото са 10+ години по-големи от тях. Не мисля, че е правилно, най-вече защото всеки има право на мнение и всеки се смята за НЕЩО. Тук не става въпрос за съпоставяне на 12-13 годишните фенове на ЛП с по-големите... Чудя се просто наистина ли е толкова важно да си на 30 и кусур за да си на "някакво ниво". Понеже има толкова дървена на дърти години и толкова точни и истински фенове на по 16-17...
Чакам мнения -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мразя, когато родителите ми под някаква форма ми кажат, че възрастта ги прави повече от мен. Никога не го казват направо, дори не се усещат, но аз виждам и това в думите им. И днес пак същото. Добре, как да обясня на майка ми, че имам да чета 50 книги, от които половината ще ги чета поне по 3-4-5 дни, защото са ебаси тухлите, а имам изпит на 5.септември и не искам да ходя на него, защото съм прочела от 4 автора по една книга, а трябва да чета по 10, и ми е абсолютно невъзможно, особено когато тия книги са пълни глупости. Според нея не трябва да се изпуска дата за изпит - добре де, аз като няма да съм подготвена и на 1/4, как да отида?! Че после пак да ми вдигат скандали.
Това е само пример, бая личен, но все пак е изключително гадно. Знам, че са ме отгледали и още ме отглеждат, но това не им дава право да ме тикат някъде, където аз ЗНАМ, че ще се проваля. Когато знам, че ще се справя, ще се явя на изпита, но защо да ходя сега? И с всичко е така. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мразя, когато родителите ми под някаква форма ми кажат, че възрастта ги прави повече от мен. Никога не го казват направо, дори не се усещат, но аз виждам и това в думите им. И днес пак същото. Добре, как да обясня на майка ми, че имам да чета 50 книги, от които половината ще ги чета поне по 3-4-5 дни, защото са ебаси тухлите, а имам изпит на 5.септември и не искам да ходя на него, защото съм прочела от 4 автора по една книга, а трябва да чета по 10, и ми е абсолютно невъзможно, особено когато тия книги са пълни глупости. Според нея не трябва да се изпуска дата за изпит - добре де, аз като няма да съм подготвена и на 1/4, как да отида?! Че после пак да ми вдигат скандали. Това е само пример, бая личен, но все пак е изключително гадно. Знам, че са ме отгледали и още ме отглеждат, но това не им дава право да ме тикат някъде, където аз ЗНАМ, че ще се проваля. Когато знам, че ще се справя, ще се явя на изпита, но защо да ходя сега? И с всичко е така. Не искам да прозвучи като лична нападка, но КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ВЪЗРАСТТА, ПАТКО СМОТАНА!?!?!?!??!?!? Аз нямам нищо против по-големите жени, даже напротив ![]() [/Темата] Тъкмо се бях притеснил, че ми текат лигите по 30+ годишната ми шефка... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:54 AM |