![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 4-August 06 Град: Шумен Потребител N: 1489 ![]() |
Хей! Аз съм Женя и съм на 14
Не съм много веща в жанра, но мисля че с времето може би ще стана... Обичам да слушам Children Of Bodom , както си и личи от аватара, ника и подписа ми. Също така слушам Blind Guardian , знам че стиловете изобщо не се връзват, но това е моя стил ![]() Пропуснах да спомена от къде съм, за мое сажаление не съм от София или Пловдив, защото там е купона. Но това предполагам не ви интересува много. Важното е да става купона ![]() ![]() -------------------- Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time I die. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Обичам да слушам Children Of Bodom , както си и личи от аватара, ника и подписа ми. Също така слушам Blind Guardian , знам че стиловете изобщо не се връзват, но това е моя стил Какво не им се връзва? Има ли във форума въобще ЕДИН човек, който да е фен на едната група и да не харесва и другата? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 4-August 06 Град: Шумен Потребител N: 1489 ![]() |
Цитат Обичам да слушам Children Of Bodom , както си и личи от аватара, ника и подписа ми. Също така слушам Blind Guardian , знам че стиловете изобщо не се връзват, но това е моя стил Какво не им се връзва? Има ли във форума въобще ЕДИН човек, който да е фен на едната група и да не харесва и другата? От къде да знам аз дали има или не? естествено е че след като го казваш така значи всички са така... но стиловете наистина се връзват, защото пеят за съвсем различни работи ... на Children of Bodom текстовете им страшно куцат ама то е разбираемо при положение, че вокала незнае добре англиски. А на Blind Guardian текстовете са мн добри. А и ако си се заслушвал в мелодията поне ще разбереш че съм права. Но няма значение! ето ви и един поздрав от мен - Trashed, lost and Strungout ENJOY ![]() -------------------- Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time I die. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:12 AM |