![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Започвам тази тема, защото отдавна съм свикнал да го правя и ми е интересно как е при останалите. Замислих се, че животът ни е такъв, че често се налага да обикаляме града пеша или с градския транспорт.
Трудно си предсатям тези ходеници без музика в уши. За мен музиката се превърна в задължителен фон на сивите улици, трафика и хорските муцуни наоколо. Та, слушате ли навън, какво ви дава това, чувствате ли се откъснати от света наоколо, какво предпочитате да слушате в различни градски ситуации? пп. Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Преди ходех доста по-често с мп3-ката,напоследък нещо я позабравям. (все и прецаквам слушалките
![]() Бая неща харесвам да слушам по улиците. Lamb Of God и Slayer напоследък са ми фаворите, но какво ли не пускам така. Дава някаква енергия, отвличане си е то градските мизерии. Проблема е,че по някога до такава степен се овличам,че ме гледат като тотален идиот.. Но пък като си имах хубава музика не ти дреме много. На даскало си мъкна музика почти винаги. А за ситациите - невероятно е да си висиш на пейка в градинки или някъде на всичоко,където никой не те вижда да ти виждаш всички и да слушаш нещо бавно и красиво.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 04:02 AM |