![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Сигурно ви се е случвало да попадате в най-различни ситуации в които хора, които не слушат метъл разсъждават интересно за вашите музикални предпочитания
Срещам едно девойче, което на пръв поглед слуша метъл и се интересувам какво звучи в плейъра и - Korn и Soad - отговаря тя...А ти какво слушаш ? Кратко се замислям за до преценя какво може да е чувала за да подхванем разговор.. -Ами Айрън Мейдън - пробвам плахо -Ооо Баща ми слуша групи от 80-те - ![]() ![]() Веднъж си забравям слушалките в кухнята и след малко дядо ми започва да ме вика и обяснява: -Оле незнам какво натиснах, нещо се развалиха... само този гаден шум се чува Слагам ги аз, а то си звучи Burzum нормално - Да да ще ги оправя спокойно - му викам и си отивам в стаята -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Петьо: Харесваш хеви метъл,казваш. Кои са ти любими?
Аз: Blind Guardian Петьо: А, сигурно са много известни, но никога не съм ги чувал. ********************************************* Мария от класа:дай да чуя какво слушаш. Давам и слушалките, в които звучи Amon Amarth Мария:ее, тоя трябва ли да се оригва докате пее. А, чакай да те питам,че явно разбираш. Вие метълите така(\m/ показва с ръка) ли правите. Аз:ами май да. ![]() ******************************************** Преди 4 години. Пуснал съм си Ин Флеймс. Баща ми влиза и вика: Много викат тия Аз си мисля на акъла: Той вокалистът е един. ********************************************* Свиря си Master Of Puppets на китарата. Майка ми от другата стая: Вземи свири нещо по-мелодично, какво е това сега? ******************** Нено-кварталния селяндур: Ти какво слушаш. Аз: Хеви Метъл Нено: абе те всички в моя техникум това слушат. Друго си е чалгичката-музика за душата. Става ти едно топло така-не се прави-и ти слушаш чалга, то всеки обича. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:18 AM |