![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Хора, и вие ли чакате с такова огромно нетърпение като мен новия албум на MASTODON?
Двете нови парчета, които чух от линка по-долу, направо ме оставиха зяпнал от възхита пред монитора. Невероятно музициране! Вече съм спокоен за бъдещето на метъла - MASTODON и NEVERMORE са новите METALLICA и IRON MAIDEN за новото поколение /образно казано разбира се ![]() Чуйте само: http://www.myspace.com/mastodon ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
аз не съм кой знае колко очарован от албума...може да дойде ден да го слушам по често, но тези дни определено нама шанс сред конкуренцията
ето от тук можете да дръпнете добро качество видео към Capillarian Crest KzT -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:38 PM |