![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Напоследък се зароди един феномен някои хора да смятат, че са над другите само защото са 10+ години по-големи от тях. Не мисля, че е правилно, най-вече защото всеки има право на мнение и всеки се смята за НЕЩО. Тук не става въпрос за съпоставяне на 12-13 годишните фенове на ЛП с по-големите... Чудя се просто наистина ли е толкова важно да си на 30 и кусур за да си на "някакво ниво". Понеже има толкова дървена на дърти години и толкова точни и истински фенове на по 16-17...
Чакам мнения -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Прегледах темата бегло, дано не повторя нещо. Само да кажа, че пубертетът води до разни маниакални състояния. Малките сладки пуберчета [предполагам и аз все още съм едно такова, но както и да е] се 'зарибяват' по дадена група и тя и членовете й стават техни идоли за седмица-две, може би месец. После си намират други по-интересни. Виждали ли сте 15-16 годиншни деца с тениски, мешки, гривни,разни неща за врата и ключодържатели, нашивки и каквото се сетите на една банда? Това не ги прави фенове в очите на другите, а по-скоро позьори. Трябваше ми време и на мен да го осъзная и все пак не съм си хвърлила фланелките [гривни и други излишни неща по принцип не нося].
Е, разбира се, има и разни изключения, които прослушват метъл бая преди пубертета и може не се кичат като коледни елхи, може би и не почват от комерсиалната, лека и куха музика... Както каза един приятел: с метъла е като с детските книжки - като си малък четеш 'Червената шапчица' с всичките й картинки и глупости и постепенно с годините стигаш до 'Война и мир'. Ако успее да се задържи на тази музика, от когато е 'почнал' до ден днешен е метъл, но ако си мисли, че прослушвайки и всичко останало, което може да се чуе се е издигнал духовно и е разширил кръгозора си... Мнем, слагам го в черния списък. Тесногръдо е, късогледо е, но съм ограничен човек и това си е... -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:43 AM |