![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Всеки си има парче, което го кефи на максимум. Песен, която може да слуша вечно и по няколко пъти на ден. "Резачка", свързана със сантиментални моменти в живота, красиви спомени, огромна мъка или неистова радост. Или пък парчето, което просто винаги е номер едно в класацията ви!
Само една песен! -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Ол тайм фейвурит - Мarilyn Manson - Fight song Знам че леко простее но някак си винаги ме връща към гневно-пуберското ми аз
А иначе с дни мога да пея Bif Naked - I saw mommy kissin santa claus или Annie Lenox - walking on broken glas -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 05:55 PM |