![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Втория ден на Union Fest отпада, съобщи българският портал за хардкор и пънк музика Hardcore Spirit. Като причини за общинксата збрана се сочи нарушаване на обществения ред.
Провалът на поредното музикално събитие отново се свързва с името на кмета на Варна г-н Кирил Йорданов, напомнят от сайта. Тази година фестивалът Monsters Of Rock беше отменен заради кметска забрана, а последните издания на варненския пънк/хардкор фест Freemind също бяха възпрепятствани. Вчера в клуб Комикс все пак са успели да забият половината от бандите сред които Humanist (Serbia), Outrage, Not Broken In Spirit, T.V.U., Sofia Ska Skins, La Muchedumbre, Empty Face, Plastic Bo., Melekh и Brothers In Blood. Парите за втория ден ще се връщат в клуб Зона 51 днес след 15:00 ч. срещу представен билет. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
И все пак никой не отговори защо фестът се провежда във Варна. Кажете, ако знаете. И на мен ми стана любопитно. Иначе за пропадането няма какво повече да се коментира.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:37 PM |