![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 18-July 06 Потребител N: 1465 ![]() |
kvo she kajete za LP
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Дууу! Хаотично:
Apocalyptica като направиха ft. с Виле от HIM и Лаури от The Rasmus, защо не се изсипаха отрицателни мнения, нали и двете банди били тиииииииииииийнейджърски бандички еднодневки, свирещи само за пари ![]() Като си заговорихме за тийнейджърски хави, не са по-безмислени или по-лигави от повечето от метълските текстове, както казах някой (май Стефан). Мацката с гримовете - и к'во? Кажи ми един изпълнител, който да не излиза на сцена с грим, да не говорим пък и тонове... и Стефан не се брои, той просто природно си е ебахти перфектното копеле ![]() Ма някои сте много интересни като вземете да стреляте на посоки без да знаете за какво става въпрос... предразсъдъците не останаха ли в 5-ти клас, де'а... ![]() П.П. For Minor е може би един от най-качествените рап-проекти, създавани някога. Ако някой не го е чул, да отдели 15 минути и да си направи труда, защото има какво да се чуе. Инструменталите КЪРТЯТ. Ма това само за тия, които си падат по звуци != от дистъра. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Цитат Apocalyptica като направиха ft. с Виле от HIM и Лаури от The Rasmus, защо не се изсипаха отрицателни мнения, нали и двете банди били тиииииииииииийнейджърски бандички еднодневки, свирещи само за пари ![]() Песента съм я хващал няколко пъти по телевизията не много отдавна. Честно казано не знаех за нея, но все пак не беше толкова лоша. Дори би ми харесала доста ако не са лигавите гейски вокали на този от Дъ Расмус. Вокалите на Виле Вало доста ми харесват в тая песен, ако направи нещо подобно и в Cradle ще се радвам. ![]() Цитат П.П. For Minor е може би един от най-качествените рап-проекти, създавани някога. Ако някой не го е чул, да отдели 15 минути и да си направи труда, защото има какво да се чуе. Ами това е едно от най-скучните неща, които съм слушал. Това мнение се споделя и от мои познати, които слушат предимно рап, както и от фенове на групата, за която е именно темата. П.П. А Metallica съм сигурен, че ще издадат нещо добро, може би не колкото великите си неща, но запомнящо се! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 01:40 PM |