![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Рифове и хармонии и разни, ми добре де ,това никои не го е отричал ,но аз ти посочих какво не ми харесва в стила и също както ти не харесваш неото ,така и аз не харесвам блека . На мен не ми стига да слушам няква мусика заради това че е многопластова от гледна точка на реализацията й. Ако искам да слушам музика заради инструментала мога и към електронната да се обърна. Хаха, на кой му трябва фентази базирана лирика ,по добре да седна да прочета някоя книга по темата. Масовата концепция на авторите се засича с насилието и другите грозни неща от живота.
"В периода 1966-1970 се появяват групи като Golden Earring , Cream, Тhe Jimi Hendrix Experience, Led Zeppelin, Vanilla Fudge, Iron Butterfly, Steppenwolf, Blue Cheer, Deep Purple, Grand Funk Railroad, Free, Uriah Heep, Mountain, Humble Pie, Bloodrock, Black Widow, Аtomic Rooster, Cactus, и Black Sabbath, всяка от които оказва в различна степен влияние върху развитието на рок музиката оттук насетне."- това до известна степен ми дава основание да слагам рока метъла под общ знаменател ,а от тук всичко си следва = пънк-рок = пънк - хардкор - макар и не супер тясно свързани по между си ,все пак могат да са част от форума и Metal World. Това че началото е положено от класическия за наше време метъл не ни дава право да игнорираме новостите ,а само основание да уважаваме старите неща! Всичко се развива приятел , не можа да очакваш да зацикли на едно място и всичко да си остане като в началото ,трябва да се опиташ да откриеш и положителните качества на сатила. Jeth-Реге - много яка българска група с женски вокал ,свали си го това парче от автора ,много е здраво. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 11:54 PM |