![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Замислих се, не за първи път,но пак...
Самоубийството личен избор ли е? Избор ли е да си до такава степен изоставен от света,че да не го желаеш вече... Твой избор ли е или просто пускане по течението? Е да, избираш и да тръгнеш по течението,но само човека,който е сложил край на живота си ли е бил? Или самият живот в него отдавна е приключил,без той да го иска.. Че какъв е смисълът от ходеща обвивка? И въобще за изборите (не поличтическите,много моля)... има ли ги? п.с.:и в загалвието - има "й" -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Сетих се какво каза един мой познат по тоя повод - "Самоубийството не е решение - то е спасение"...
Не зная защо ви се струват безволеви...изисква се доста воля за да си признаеш че си се провалил и не искаш да продължиш... а кое му е хубавото да умреш сбръчкан и стар, ненужен и изгнил пред телевизора след ракийката шопската и епизода "Дързост и Красота"? И защо трябва да ми пука за 'близките ми" след като са ме оставили в това състояние? Ако са до мен и ме подкрепят...ще ми щукне ли е така от нищото да се самоубия?!?! -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:23 PM |