![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Тази тема която ще напиша донякъде се препокрива с последната ми тема във форума "Защо ни смятат за пропаднали?", но пак чрез нея може да се и разяснят многo подробности отностно старата тема.
Това което ми прави впечатление напоследък докато се разхождам по улиците, докато общувам с хората и т.н. е че напоследък започнаха да се появяват много момчета носещи женска мода.Така наречени момчета тип Азис.Какво точно имам предвид, ми напоследък се мотаят все повече изрусени момчета, дори освен косите си изрусват и кaтинарчетата.Носят розови тениски, прашки а най-фарпиращото е че си бръснат краката( е някой имат основание ако са спортисти)и на интереснотo е че обуват колкот ое възможно по-къси гащи или пък завиват крачолите на касите гащи само и само да си покажат как са ги обръснали.Особенно интересна е зимната им мода с онези касите якета с пухената качулка.Както и ботушите с извадените езици дето крачолите на панталоните се пахат вътре в тях. Всичко това е продиктувано от модата и се приема съвсем нормално от повечето хора в обществото.Със написването на тази тема неискам да обидя никой, просто искам да изкажа мнение , както искам и вие също да изкажете мнение за това нещо?Ако има някой засегнат нека, докаже ,че така е правилно да се облича6 i да докаже че е прав за себе си? -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Нямам нищо лично аз, нямам нищо лично
грозна дума педераст - хич не е прилично. Изобщо не ми пречат. Нека се обличат както си искат, не мога да разбера околните кфо ги бърка? Нека си бръснат краката - щом те самите са окей с тфа, защо не? За мен цялото това нещо е супер грозно, обаче кфа съм аз, за да ги съдя за облеклото им (за метросексуалните, примерно). Де да знам, някфо... странно. Окей, не ти харесват. Ама вече някфи драми, защото някъф пич не мисли, че розовото е гейско. Синьото лезбийско ли е?! Къде ви отиде метълската толерантност. (о.О) Бтв, една мацка разправяше, че в 24 часа пишело, че тази година кубинките ще са модерни. Честито! ![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:56 PM |