![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Асексуалност - отсъствие на полово влечение и в трите направления:
- към лице от собствения пол; - към лице от противоположния пол; - към самия себе си. http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=5764 Ще ми е много интересно да чуя вашите мнения, какво мислите, подкрепяте или отхвърляте, съществува ли изобщо такова животно като асексуалността според вас... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ама аз все пак не можах да разбера ЗАЩО трябва да има приемане, или отхвърляне? И след като ти казваш, че ги разбираш, можеш ле да обясниш откъде-накъде ти се е наложило да ги разбираш, и не е ли сексуалноста лична работа на всеки? А ако във форума има хора, които са асексуални, не мислиш ли, че те биха се обидили от такава тема? На теб приятно ли ще ти стане, ако утре някой пусне тема 'одобрявате, или отхвърляте хората, които обичат да правят секс', и някой напише, че макар той да е асексуален, разбира напълно тези, които обичат да го правят? Аз бих се почувствал тъпо, и бих поискал на пусналия темата да ми разясни абсолютно същите неща, които поисках от теб.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:52 PM |