![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Асексуалност - отсъствие на полово влечение и в трите направления:
- към лице от собствения пол; - към лице от противоположния пол; - към самия себе си. http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=5764 Ще ми е много интересно да чуя вашите мнения, какво мислите, подкрепяте или отхвърляте, съществува ли изобщо такова животно като асексуалността според вас... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Ама аз все пак не можах да разбера ЗАЩО трябва да има приемане, или отхвърляне? А аз не мога да ти разбера въпроса. Приемане и отхвърляне от какво? От обществото ли!? Тогава и аз не мога да го разбера. Аз лично никъде не съм казал нито едното, нито другото. Цитат И след като ти казваш, че ги разбираш, можеш ле да обясниш откъде-накъде ти се е наложило да ги разбираш, и не е ли сексуалноста лична работа на всеки? Прочетох във един вестник, и ми стана интересно. От там започнах да търся материали за асексуалноста, които, уви, са твърде редки. Целта ми бе да се информирам, да се запозная по "проблема" или може би е по-правилно да се каже "явлението". Да. Лична работа е. Тук не споря. Цитат А ако във форума има хора, които са асексуални, не мислиш ли, че те биха се обидили от такава тема? Ни най-малко! Цитат На теб приятно ли ще ти стане, ако утре някой пусне тема 'одобрявате, или отхвърляте хората, които обичат да правят секс', и някой напише, че макар той да е асексуален, разбира напълно тези, които обичат да го правят? Сравненията ти са напълно безпочвени. "Все едно" ще ми стане...предполагам. Доста объркан въпрос. Ти например си хетеросексуален. Разбираш ли гейовете? Цитат Аз бих се почувствал тъпо, и бих поискал на пусналия темата да ми разясни абсолютно същите неща, които поисках от теб. Отговорих ти на ВСИЧКИТЕ въпроси ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:39 PM |