![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Тази тема която ще напиша донякъде се препокрива с последната ми тема във форума "Защо ни смятат за пропаднали?", но пак чрез нея може да се и разяснят многo подробности отностно старата тема.
Това което ми прави впечатление напоследък докато се разхождам по улиците, докато общувам с хората и т.н. е че напоследък започнаха да се появяват много момчета носещи женска мода.Така наречени момчета тип Азис.Какво точно имам предвид, ми напоследък се мотаят все повече изрусени момчета, дори освен косите си изрусват и кaтинарчетата.Носят розови тениски, прашки а най-фарпиращото е че си бръснат краката( е някой имат основание ако са спортисти)и на интереснотo е че обуват колкот ое възможно по-къси гащи или пък завиват крачолите на касите гащи само и само да си покажат как са ги обръснали.Особенно интересна е зимната им мода с онези касите якета с пухената качулка.Както и ботушите с извадените езици дето крачолите на панталоните се пахат вътре в тях. Всичко това е продиктувано от модата и се приема съвсем нормално от повечето хора в обществото.Със написването на тази тема неискам да обидя никой, просто искам да изкажа мнение , както искам и вие също да изкажете мнение за това нещо?Ако има някой засегнат нека, докаже ,че така е правилно да се облича6 i да докаже че е прав за себе си? -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^+1
Иначе тая тема поне има някакъв смисъл поне. Тая мода е ебати гейската. С нетърпение чакам да поотмине, защото понякога едвам се сдържам да не се разхиля на улицата. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:35 PM |