![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не мога да опиша колко е голяма тази песен. Нямаше да я има ако не бяха се нароили всички онези банди през 70те и 80те и разбира се Мейдън. Огромна е тази песен.
Излизам сутринта, отвам на изпит-тамън е изгряло слънцето, наоколо градът се събужда и размърдва, а аз чувам това. Тези акорди, тази музика, моята музика-моя живот, моя град, мойта реалност. Всички тези улици, блокове, намръщени муцуни, оранжеви трамваи, пазари, просяци, метъли, Витоша.......това е музиката, която ме държи тук, на земята, която ме държи жив. Един нов свят-чакаме ли го, строим ли го? Без стария няма как да строим каквото и да било. И си мисля....тези няколко ноти някак обгръщат всичко-за секунди всичко става ясно, просто и въпреки това голямо, наистина голямо! Толкова неща, с които да се борим и с които по неволя да съжителстваме. Всичките ни взаимоотнешения, всичките ни познанства, всичките ни емоции, разочарования, успехи, усмивки и сълзи. Всичко е тук. Dying swans twisted wings, bring this savage back home Поне аз така го чувствам-това е моят дом. Не ми е нужен нов свят.И съм убеден. Раят е на земята. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Продуктът е абсолютно оригинален, след като е произведен по лиценз. Това се прави по цял свят, защото при големи тиражи е много по-изгодно дисковете да се произвеждат на място, отколкото да се внасят.
Направеният у нас "Dance Of Death" наистина имаше някаква смешна защита от копиране, която влияеше на качеството на звука при слушане на компютър без сваляне на защитата. На уредба, обаче, си звучеше перфектно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:45 AM |