![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
http://powerhiphopbgb.data.bg/Lil%20Benx/L...a%20kartina.mp3
Труу-тата може и да пропуснат да пишат в темата, никак няма да се сърдя. Споделям това парче с вас поради простата причина, че определено си струва. Песента е на едни авери - Lil' Benx и Lil' Slim (Румен от Respect), китарните партии са записвани от Jimara (от пловдивската банда Индига). Та, ако ви се слуша малко по-различен и наистина качествен рап, отделете 4 минути на парчето... както казах, струва си. И после говорете колко тъпи били текстовете в рапа, а в метъла били супер възвишени ![]() П.П. Парчето се казва "Prayer" по принцип, не знам защо този файл е кръстен Tumnata Kartina... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Е баш рап си е, егати
![]() 2Pac, Ice Cube, DMX ( ![]() http://www.data.bg/f.php?fid=12962810 Starterass & Spens - Въпроси Без Отговори Още едно страхотно парче. И нищо общо с джойнтовете, за които нарежда Спенс по принцип. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Е баш рап си е, егати ![]() 2Pac, Ice Cube, DMX ( ![]() Не знам как 2PAC може да прави рап, след като е мъртъв. Ice Cube, DMX и остналите лайна, които ги нареди (с изключение на Cypress), не са рап, а лигави комерсиални простотии. Ти да не би за първи път разбираш, че има рап? Да си чувал за House of Pain, KRS ONE, Psycho Realm, Public Enemy, NWA, Run DMC, Das EFX, Onyx, Insane Clown Posse, Wu Tang, Lords of the Underground? Това е истински old school рап. Eminem, X-team?! Абе, я се махай и не ми говори глупости, за да не те наритам. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:18 AM |