![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето и класация за любимите ви албуми. Знам, че 20 е смешно малко, но да не задръстваме форума... Ето ги моите:
Rhapsody и Luca Turilli - всичко Cradle Of Filth - Damnation And A Day Blind Guardian - Nightfall In Middle Earth Therion - Theli Children Of Bodom - Hatebreeder Death - The Sound Of Perseverance Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia Arcturus - The Sham Mirrors Gamma Ray - No World Order Immortal - Blizzard Beasts Domine - Stormbringer Ruler Nightwish - Century Child Symphony X - The Odyssey Stratovarius - Visions Sinergy - Beware The Heavens Summoning - Let Mortal Heroes Sing Your Fame Iron Maiden - The Number Of The Beast Helloween - Keeper Of The Seven Keys II Judas Priest - Painkiller Metallica - Ride The Lightning Яд ме е, че не намерих място за Dream Theater и Shadow Gallery, но конкуренцията беше ужасна. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 2 2003, 04:53 PM) Цитат([UHA) FLIPER,May 2 2003, 11:41 AM] Как можеш да ги понасяш тия Blink182 бре Жица? П.С. Не мислите ли че станаха твърде много класации? Негово право е да ги харесва...пречи ли ти нещо? Ако например ти беше брат и постоянно ти пускаше музика която не харесваш разбирам, но след като не е и след като намира нещо извън метъла защо да се изолира? Споко бе Sw1tched, не ми пречи това, че Жицата се кефи на Blink182... Знам, че всеки си има право да слуша каквото му е кеф, просто се чудя как може да ги харесва... Много са лигави и т.н. Ама щом си ги харесва, да ги слуша, да съм му казал някъде - Не ги слушай! или нещо такова?!?! Кажи де! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 04:15 AM |