![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера с едни приятели се заговорихме за предстоящите избори през ноември...и разбрахме че пак както винаги в нашата държава нищо не е наред.....В целия свят по време на избори има и ПРАЗНИ бюлетини за да може гласоподавател който иска да гласува, но не иска да дава гласа си за кандидатиралите се за президент...да напише името на човека коитосмята за подходящ...или просто да я остави празна.....
И така поради липса на празни бюлетини аз и доста мой познати които имаме право на глас ще напраВим следното 1. Задраскваме всички имена на бюлетината... 2. От долу пишем:Цонко Цонев - Президент ![]() Това е решение на проблема ми с гласуването....защото отказа на гласуване вреди повече от колкото гласуването по този начин...пук и все пак и ние си имаме мнение предлагам на тези които са решили да не гласуват да направят това... ![]() ПП: за непросветените.... (съмнявам се че има такива ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Аз не съм пълнолетна но ако бях определено не бих се спряла на Топалова -Петров като избор...
Топалова при Бареков: "-какви са плановете ви?" "-ами да спрем затварянето на АЕЦ хихик" "-ъъъ? в смисъл на 3 и 4 и блок?" "-ъъъъ да! хихик." "-ама то не може, глава енергетика е затворена" "-хихик може може" "-е КАК бе къзъм!?" '-е, ами аз не знам точно, питайте петров той знае" дори не си беше направила труда да прочете каква за госопода платформа са си изсмукали от нищото -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:27 PM |