![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Викам да отворя такава тема по случай лийкването на албума. Говореше се за новите идеи и други такива неща, сега, след като албума е факт, как го намирате? Аз лично в момента се чудя дали ще ми се иска да го слушам втори път, ама аз съм си тъп метъл, та ми е интересно вие как мислите...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Типичен пример за група, която експериментирайки се е отдалечила твърде много от корените си. Manowar fan ![]() По принцип The Haunted ми се струваха лееко зациклили, което в техния случай не е толкова лошо, но пък ако бяха направили нов "rEVLOVEr" - щеше да е тъпо. Правилно постъпиха, като експериментираха, друг е въпроса обаче, какъв е резултата... а резултата на мен не ми харесва. Пишете един минус и от мен. Тука ясно се откриват приликите и разликите между пътищата на едни The Haunted, Dark Tranquillity и In Flames. Експериментите на DT са сложни, интересни и успешни. Експериментите на In Flames са разочароващи. Жалко ще е, ако The Haunted поемат по пътя на In Flames... Хайде поздрав с любимия ми "The Haunted Made Me Do It"! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:36 AM |