![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Започвам тази тема, защото отдавна съм свикнал да го правя и ми е интересно как е при останалите. Замислих се, че животът ни е такъв, че често се налага да обикаляме града пеша или с градския транспорт.
Трудно си предсатям тези ходеници без музика в уши. За мен музиката се превърна в задължителен фон на сивите улици, трафика и хорските муцуни наоколо. Та, слушате ли навън, какво ви дава това, чувствате ли се откъснати от света наоколо, какво предпочитате да слушате в различни градски ситуации? пп. Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не си свалям плейъра, когато стм навън. Дори толкоз много ми се слуша, че съм избягвал да се срещна с познат на улицата, за да не трябва да си спирам пресента по средта
![]() ![]() Иначе нямам нещо конкретно за слушане, когато ходя по улица и когато ходя по булевард и когато се возя в трамвай.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Дори толкоз много ми се слуша, че съм избягвал да се срещна с познат на улицата, за да не трябва да си спирам пресента по средта ![]() ![]() Не е прилично да се криеш така от хората, но какво да се прави. ![]() И в градския транспорт е много по-добре, отколкото да слушаш по принуда чужди разговори. А музиката много успешно ми помага да игнорирам някои неща, които по принцип ме дразнят. Мисля, че единствено сред природата няма нужда да слушаш нещо, поне на мен ми харесва да възприемам гората, полето, нощта или където се намирам с всички сетива, без заместители и заглушители. И все пак, взависимост от мястото и настроението, може да се наложи да си пуснеш и някоя песен. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 08:50 AM |