![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Металът е един от от най-хубавите музикални стилове, той не е просто музика той е и начин на живот.Но за съжаление е един от най-трудно разбираемите стилове в последно време.Особенно в нашата България, където напоследък е често поттискан от друг "музикален стил".Много често се говори против хората които слушат метал, смятат ги за ограничени, излишни.Незнам защо повечето хора смятат металите за пропаднали?Случвало ли ви се е пред вас да се говори против метала?Да ви обиждат че ходите по-различно от другите, че сте с дълга коса, или че се държите странно?Дразните ли се понякога от чалгата която може да се чуе от всяко едно кътче?
И още нещо което искам да кажа, ако темата не се хареса на някой бих искал просто не да исказвате нещо против нея, предпочитам да ми кажете как възприемате всичко това в обществото, пука ли ви от това което се говори против метала? -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Ми мен не ме мислят за пропаднала и изпаднала и намсиквоси, когато съм в друга, не мойта си среда. Разни хора ми крещят, че съм била гледала злобно, тралала, един даже изрече велики думи като каза, че аз нищо не съм била разбирала от музика, само защото е*аси слушам толкова много неща и толкова различни. Абе майната им на всички. Всеки си слуша точно това, което му харесва. Аз ако искам 2 часа ще си дъня Бурзум и след още 2 ще си пусна Гари Мур и след него Стинг. Ама всичките те ми харесват. Били сме пропаднали. Ми хубаво. Пропаднали сме. Ама като ги питаш що ни мислят за такива и не могат да ти отговорят. Сигурно щото ни е по-кеф да си поркаме бирките по градинките с веселите другарчета, а не да висим по лъскави кафененца. Не че не го правим. Аз примерно си имам едно любимо тайно кафене, където правят най-прекрасното капучино на света и си ходя там сама, ей така, за душевния гъдел. Ама пак си пия бирата по градинки. Мислите ли, че това ни прави пропаднали? Аз не мисля. Когато някой, смятащ се за върха на хранителната верига, с ниво на интелигентност повече отколкото на спаружена жаба лятно време на автомагистрала Тракия успее да ми каже що той/тя е не е пропаднал, пък ние - другите - сме, ще го черпя една бира. В градинка. За по-сигурно, че е разбрал идеята. Мама им стара на такива, ей. Гледат ни накриво? Ми и аз ги гледам на криво. И ги мисля за пълни лекета и си мисля, че живота им струва точно колкото живота на горе упоменатата жаба. Само дето аз не съм застанала да ги соча с пръст, ама знам що не ги харесвам и ги имам за пълни мухльовци. Пък те, нямат си друга работа глупаците, седнали нас да гледат какви сме били, преди даже да са осъзнали собственото си съществуване като хора. Таквизи момци и моми, аз смятам за редно, да ходят да си живеят без да ни пречат. А ако почнат... тогава викам да ги пребием с камъни. Поне. Уф, ядосах се.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:05 PM |