![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Мене лично най-много ме кефи солажа от Fast As A Shark на ACCEPT
![]() Има къде, къде по оригинални и сложни сола, ама тоя, не знам защо винаги най си ме е кефил ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Тамън исках да пусна такава тема!
![]() Как да е-много постни предпочитания имате егати....ето моите фаворити: Doomsword-Heathen Assault-няма такова соло просто,като го слушам припадам и имам чувството, че слушам целия метъл Amon Amarth-повечето, но най вече тези от Without Fear и Victorious MArch Dark Tranquillity-Still Moving Senews-аааа,маниакално соло ![]() Blind Guardian-Time What Is Time-без думи-обръща вътрешности. Domine-Battle Gods-ееееее, то са пикове, то е нагоре, надолу, то е чудо! И разбира се In Flames-Pinball Map,Only For The Weak+Stand Ablaze Има още 56789. Но кой ще ги чете.... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 05:17 PM |