![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Мене лично най-много ме кефи солажа от Fast As A Shark на ACCEPT
![]() Има къде, къде по оригинални и сложни сола, ама тоя, не знам защо винаги най си ме е кефил ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Кастратковци, кастратковци, ама най-малкото технически са по-добри от всичко, което си изброил. В частност за DragonForce говоря. Btw, нищо самоцелно не виждам в тях...
Иначе любимите ми сола са тези на Death, най-вече от последните два албума. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Кастратковци, кастратковци, ама най-малкото технически са по-добри от всичко, което си изброил. В частност за DragonForce говоря. Btw, нищо самоцелно не виждам в тях... По-добри от Savatage и Iron Maiden ? ![]() Пък и бързината почти нищо не значи, бързата работа - срам за майстора ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
По-добри от Savatage и Iron Maiden ? ![]() Поне като техника - да. Останалото всеки го разбира както му изнася. Цитат Бате, само един Крис Олива със свиренето си в "Edge of Thorns" слага всички пауър метъл музиканти в задния си джоб... Виц на месеца! ![]() Цитат Какъв е смисъла да записваш на албумите си някакви мега-бързи сола, които на живо ги мажеш като за световно ? DragonForce съм ги гледал на живо и определено не мажат. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 05:50 AM |