![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Ами...хай от мен...новичка съм тука,така че,моля ви се,бъдете добрички с мен
![]() Незнам какво да кажа,защото в момента съм леко изтъпяла...затова,ако се интересувате от нещо,питайте... : ) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Слаш, дай да издигнем религия Евъргрей, къде-къде по-добра от другите такива ![]() ![]() Аз съм го измислил от много време това... ![]() Цитат Не вярвам, защото съм виждал неща в живота ми, които ако го имаше, нямаше да бъдат допуснати да се случат. Ама и това е повърхностно, нали знаеш... Всеки е имал или ще има такива моменти, но не трябва да чакаш да станат, за да си кажеш на себе си това клише в цитата. Най-лошите неща, които могат да се причинят на човек, могат да бъдат дело само от друг човек, това е факт. Не ни трябват дяволи и глупости... Пък и съм убеден, че си минал мисленето, в което си определял хората на два вида - вярващи, от онези безволеви агнета, които си търсят стопанин, и на невярващи - готините хора, които държат живота си в ръцете си. Също така всеки нормален човек, днес, вярва в собствените си сили. Това обаче по никакъв начин не пречи да се уважават и дори почитат християнските (примерно) ценности... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Най-лошите неща, които могат да се причинят на човек, могат да бъдат дело само от друг човек, това е факт. Торнадо отнесе къщата ми и отне живота на най-близките ми хора. И причината за това природно бедствие е парниковия ефект и разрушения климатичен баланс на планетата ни. Или вулкан ги заля. Или земетресение. Всичко заради хората....
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 09:02 AM |