![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Ами...хай от мен...новичка съм тука,така че,моля ви се,бъдете добрички с мен
![]() Незнам какво да кажа,защото в момента съм леко изтъпяла...затова,ако се интересувате от нещо,питайте... : ) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Слаш, дай да издигнем религия Евъргрей, къде-къде по-добра от другите такива ![]() ![]() Цитат Извинявам се на набожните,ако съм ги обидила И не мисля,че има значение на колко години съм,за да имам оформена религиозна ориентация. Не мисля, че има много набожни и действително на 14 години не можеш да имаш реална представа как стоят нещата с религиите и всичко, свързано с тях, а пък и да приемем, че си осъзнала, това е само повърхностно. Не че аз съм човека, който трябва да го каже това, защото и аз не съм на каква да е възраст, за да съм го осъзнал това, но не вярвам в Бог. Не вярвам, защото съм виждал неща в живота ми, които ако го имаше, нямаше да бъдат допуснати да се случат. Също така не приемам за смислено да се прекланяш пред нещо неизвестно, вместо да имаш вяра в собствените си сили. Това е, знам че звучи тъпо, обаче така стоят при мен нещата. Оооооооооомг!Толкова нападки,а твоите разбирания са едно към едно с моите ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 08:59 AM |