![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Ами...хай от мен...новичка съм тука,така че,моля ви се,бъдете добрички с мен
![]() Незнам какво да кажа,защото в момента съм леко изтъпяла...затова,ако се интересувате от нещо,питайте... : ) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе, форумци, не тая тема отворих аз. Изобщо не става дума за религия и църква. Ставаше дума за възпитание. И не исках да го обръщаме на лично, а да чуя мнението на Пестиленция.
Не са смешни 14 годишните, които си мислят,че са по-зрели. Смешни са онези около 20, които им казват как е всъщност. Родик, хвърлям ти ръкавица. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Абе, форумци, не тая тема отворих аз. Изобщо не става дума за религия и църква. Ставаше дума за възпитание. И не исках да го обръщаме на лично, а да чуя мнението на Пестиленция. Не са смешни 14 годишните, които си мислят,че са по-зрели. Смешни са онези около 20, които им казват как е всъщност. Аз например не казвам как е всъщност, защото не знам. Смешно е на 14 да си толкова убеден за нещо, което не разбираш или просто не можеш да прецениш обективно. Аз на 19 не мога да бъда краен в преценките си, защото и хора на много по-голяма възраст могат променят крайно светогледа и ценностите си. П.П Хора, нали за това е форумът.. Трябва всички да пишем "здравей, приятно прекарване" и подобни неща? Ако беше така нямаше въобще да го има тоя раздел. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 08:51 AM |