![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Ами...хай от мен...новичка съм тука,така че,моля ви се,бъдете добрички с мен
![]() Незнам какво да кажа,защото в момента съм леко изтъпяла...затова,ако се интересувате от нещо,питайте... : ) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Хайде стига пък с изхвърляния в другата крайност. Никой не е длъжен да уважава каквото и да е - уважението се заслужава, не се изисква. А колкото до църквата - тя никога не е била нещо друго освен една напълно излишна, паразитираща върху човешката вяра институция. Много задълбавате. Постъпката на момичето си е чистокръвна простотия, нищо повече. Дори не е неуважение, защото не можеш да уважаваш или не нещо което не разбираш. А църквата... щом има хора които които намират утеха и опора във вярата, при това без да пречат на абсолютно никого, то така да бъде. Това поне със сигурност е достойно за уважение. Има къде-къде по-лоши сценарии. Ицо, и твоето мнение бе крайно. Твърде. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 08:52 AM |