![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Това, че заставам на неутрална страна Е какво искаш да кажеш .. че нямаш никакво мнение по въпроса ? -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ако съм искал да кажа, че нямам мнение по въпроса, щях да го кажа, не смяташ ли? Ако нямах или не ми се дава мнение, най-вероятно и нямаше да пиша в темата.
Не заемам ничия страна, както пределно ясно казах вече. Така съм и в повечето неща. Това не ми пречи да погледна и ДВЕТЕ страни и да дам реална оценка на фактите, защото някои хора са ограничени и не могат да видят повече от собствените си мнения и смятат, че противоположната истина е лично заяждане. Моят възглед по въпроса е от никакво значение, защото на никой не му дреме какво мисля, затова и почти никъде не се хабя да го казвам с повече от една дума. Ако примем, че съм против комунизма (убиване на животните), това прави ли ме нацист? Ако съм против нацизма (защитаването на животните), това прави ли ме комунист? Естествено, че не. Научете се как се разговаря върху подобни казуси. Ако искате да обсъждаме сериозно, разкарайите ги тези лични предпочитания, защото ме отегчаквате, когато чета мнения като на Pyjamka. Виждам, че повечето от вас не могат да разберат какво говоря, ще го кажа ясно:
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:27 AM |