![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера с едни приятели се заговорихме за предстоящите избори през ноември...и разбрахме че пак както винаги в нашата държава нищо не е наред.....В целия свят по време на избори има и ПРАЗНИ бюлетини за да може гласоподавател който иска да гласува, но не иска да дава гласа си за кандидатиралите се за президент...да напише името на човека коитосмята за подходящ...или просто да я остави празна.....
И така поради липса на празни бюлетини аз и доста мой познати които имаме право на глас ще напраВим следното 1. Задраскваме всички имена на бюлетината... 2. От долу пишем:Цонко Цонев - Президент ![]() Това е решение на проблема ми с гласуването....защото отказа на гласуване вреди повече от колкото гласуването по този начин...пук и все пак и ние си имаме мнение предлагам на тези които са решили да не гласуват да направят това... ![]() ПП: за непросветените.... (съмнявам се че има такива ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
абе народе, няма да говоря за президенти, ама никой ли от вас не знае, или се правите, че не знаете как се организират концертите в Краварна?
С помощта на Жокер медия, ако някой не знае за какво става дума, да отиде на улица Крум Попов, срещу мараята и да им види офиса, само мутри висят в него - за всеки що годе расъждават човек и опитващ се да види истината е ясно, че Цонко е в близки отношения с тях и през община Краврна и най-вече през концертите се препират сума ти и пари. В крайна сметка мен много не ме боли, нали идват бандите, и преди да почнете да ме плюете и да защитавате Цонко, помислете малско над следният факт. На феста Траш тил дет - имаше пряко сили 2 000 човека, при цена на билета от 15 лева това са 30 000 лева или да го кажем 15 000 евро и малко отгоре. Да приемем че българските банди не са взимали пари за свиренето - сметнете само за техника, озвучаване и наем на стадиона (не знам дали се плаща) колко пари са отишли, сега сметнете билетите за самлет на пичовете от Напалм, Дистръкшън и Мистик Съркъл, както и на хората, които са били с тях...сметнете и хонорарите на бандите, без да съм убеден в думите си, предполагам, че в най-лошият случай музикантите от гореспоменатите банди взимат минимум между 500 и 1000 евро на калпак + покритие на всички останали разходи. Сметнете малко пари отпреди феста за реклама итн...ми аз мисля, че тия 15 000 евро от билетите отдавна ги профукахме... Не искам да кажа нищо лошо за Цонко, но зад повечето успеи концерти там не стои само той но и много пари, които доста смърдят, хубавото е, че кмета е решил да ги дава за рок музика, а не за чалга. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:29 PM |