![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Няма какво да приказвам.Групата рулира при мен и не напуска плейлиста на уинампа ми !!!
Не е от най - известните ,защото няма подписан договор с българска компания. Какво е вашето мнение ?! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Ares Чувал ли си изобщо групата ? имаше такъв въпрос.
Да ето малко инфо за тези образи Ork е създадена през 1995 от Count Vassilium. През 1997 излиза първото демо "Through The Fight, I Ride". През 1998 се появява и второто демо "Slava Nam". След него китаристът Frosthammer идва в бандата. Заедно с Count Vassilium записват третото демо "Et A Novo Maqico" през студената зима на 1998. След това се присъединяват и барабаниста Gravedigger, вторият китарист Hellthorn и басистът Grimlord. В този състав бандата записва промото "Grondenblut", което е издадено от норвежкия лейбъл "Oskorei Productions". През 2000 година записват първия си дългосвирещ албум "Blessed By Evil", издаден от немския лейбъл "Folter Records". След това бандата го промотира на немския фест "Under The Black Sun" и в чешкия град Волин. В Германия е записан и вторият албум "Karma Diabolica". В момента бандата записва третия си албум в София. Аз като съм слушал метъл мой човек ти си вървял още прав под масата така че ![]() -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:53 PM |