![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Няма какво да приказвам.Групата рулира при мен и не напуска плейлиста на уинампа ми !!!
Не е от най - известните ,защото няма подписан договор с българска компания. Какво е вашето мнение ?! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
УУУУУУУУУУУУ и той можел да даде copy и paste xaxaaxaxa,ми ти си гений бе човек
![]() Исках да кажя,че щом не ги слушам това не означава че не се интересувам от българската метъл сцена. Обикновенно не пиша коментар преди да съм я слушал групата,а аз я слушах още през 2000 година като излезе първият им албум Blessed By Evil.А за онея 70%който ще ми кажеш и аз няма да ги знам не бъди толкова сигурен.Занимавам се с музика от 10 годишен,вече 8 години,и през тези 8 години ми са минали много групи през главата за който ти не си и чувал(бг групи)Това че сега не слушам блек не означава, че не съм слушал въобще.Пък и точно Орк от българските групи не заслужава вниманието което и обърнахме.Има много по-добри. До Blashyrkh:това със съоченичката е малко ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Комнетара ми беше ясен: Слушате ли Орк:Не Какво толкова странно има не мога да разбера. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:53 PM |