![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Папа Бенедикт XVI цитира текст от XIV век, в който се казва, че Ислямът е донесъл само насилие и нещастия на света.
В отговор обидените мюсюлмани започват да го заплашват със смърт и Ватикана с терористични актове. Браво - опровергахте го! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Коя кажете ми коя нормална религия третира жените като роби ?!?!? Ами преди 2-3 години бих се съгласил 100%-ово. Сега обаче съм на мнение, че този пример далеч не е показателен и най-малкото ние, като християни (или въобще каквито и да е), имаме право да се месим. Споменатото отношение към жените така или иначе бавно отшумява, още повече самите хора там, включая и нежния пол, приемат положението (което е установено преди векове) за напълно нормално и дори считат западният модел на поведение едва ли не за курвенски. Неоспорим факт е и че западните медии съвсем тенденциозно акцентират върху опредлени групи хора или избрани обичаи, които извадени грубо от контекста и така поднесени на слушателя/зрителя/читателя не могат да бъдат трезво оценени. Думата 'Джихад', например, присъства най-вече в речника на точно определени радикални прослойки, които в много малка степен отразяват (и понякога дори съвсем се разминават с) нагласата и мисленето на редовия мюсюлманин. За съжаление обаче чуваме само за тях... Случайност? Не мисля. А замисляли ли сте се, че религията донесла най-много смърт и нещастия на човечеството е всъщност Християнството. Спомнете си и за Кръстоносните походи. Аз не се сещам за подобни ислямски аналози. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:45 AM |