![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тук в този форум, когато се заговори за тази група започват едни неща "Те са най-великите", "По-яки са от Ахат", "Не, аз мсиля, че са по-велики, отколкото ти мислиш, че са велики". Та питам се къде бяхте всички вчера? И защо ходих сам на този концерт? Или да си метъл се изчерпва само с това да заплашваш някакви пубертети с побой, ако кажат нещо за любимата ти група. Чиито членове пък позират голи и намазани с олио... И не само де. Тук сте един вид "интелектуалния" елит на метъла, нали? По цял ден си обяснявате как неото не е метъл и е комерсиална музика за негри или пубери от предградията. Или пък как метъла е начин на живот и стадото овце не ви разбира, защото сте яко различни? Къде бяхте вчера, по време на концерта на НАЙ-ВЕЛИКАТА БЪЛГАСРКА ГРУПА, бе разбирачи?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
аами... много ми харесват ...
![]() бях им и на концерта и спокойно мога да кажа че са най-яката БГ група. иначе от БГ групите мн ми харесват и Vendetta,Eра,Ахат и т.н,ама не е тука мястото да си обсъждам вкусовете относно БГ групите май ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:13 PM |