![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Ако въпростните дискове бяха на нормална цена всеки и ако не всеки то повечето (минимум 50-60% още) щяха да си ги купуват! Сметай, нормална цена - 4-6 лева. Толко за тая 5-стотинкова пластмаса. Сложи 1лв. права, сложи и 1лв. данъци и такси и още 1лв. за разпространение и колко става?! Всеки би направил сметката колко ще се спечели ако продадеш 200-300 диска с 15-20 лв. печалба и 10000-20000 с един лев, примерно. Същото важи и за софтуера, ама там е по-сложно щото някои си мислят, че копието има едва ли не цялата стойност от създаването на продукта. Мисля, че и тая еуфория ще умре и ще си се наредат нещата както си му е реда.
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:27 AM |