![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Папа Бенедикт XVI цитира текст от XIV век, в който се казва, че Ислямът е донесъл само насилие и нещастия на света.
В отговор обидените мюсюлмани започват да го заплашват със смърт и Ватикана с терористични актове. Браво - опровергахте го! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Още вчера официално им се извини на братята араби. Не, че има някакво значение, но е постъпил, както са искали да чуят.
Цитат Ако не го е казал умишлено, то за мене става един абсолютен празноглавец! Alekto, да си се запитвала въобще за какво ни е този папа, въобще да съществува папа? Честно казано, аз -- да и не можах да отговоря на въпроса. Така че, папите не са нищо повече от "празноглавци", както ти каза, а както аз бих казал: тъпи набожни копелета, на които всички кардинали им пипат тестесите, за да се уверят, че са мъже. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат Ако не го е казал умишлено, то за мене става един абсолютен празноглавец! Alekto, да си се запитвала въобще за какво ни е този папа, въобще да съществува папа? Честно казано, аз -- да и не можах да отговоря на въпроса. Така че, папите не са нищо повече от "празноглавци", както ти каза, а както аз бих казал: тъпи набожни копелета, на които всички кардинали им пипат тестесите, за да се уверят, че са мъже.1. На теб папа не ти трябва, стига да не си католик. Така е по хартия. 2. Според мен от векове насам папите не са нищо повече от ерудирани теолози, които се борят за политическа власт, но някъде откъм 15 век насам им се ядва да си постигнат целта. 3. Мюсюлманите страдат от масова психоза, това го казвам под въздействие на впечатленията си от скорошно пътруване в азиатската част на Турция. Ограниченията, които налага религията им, води до масови психически изкривявания. Поне за мен тия хора не са свет. Пример: 4 турци прекараха 2 нощи под терасата ми. Защо спаха там? - Защото могат да гледат момичета по къси панталонки и да си бият чикии, лежейки на ливадката срещу терасата. Това за мен не е нормално. Мхм. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:53 AM |