![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
ПОвечето ми музика е на мп3-та,на любимите си групи имам поне по 1 цд.Тук цените на цд-тата са равни на цените на билетите за концертите...та затова предпочитам да видя групата на живо,когато дойдат в БГ,отколкото да си дам парите за диск,ако искам качество ще си го дръпна на флак.Смешно ми е че в България тези дето си купуват оригинални сидита се наричат ценители,останалите какви сме?И на запад имат торент сайтове...и цените на албумите са някви сме6ни-3/4$ даже някои и по 1/2$.Не мисля че пиратството по нета може да бъде спряно,всичко сависи от възможности и възпитание,всеки си преценява.Това е изкуство...,и не мисля че може да му се постави някаква адекватна цена.,тябва да бъде съобразена със стандарта на хората,на запад плащат повече,но тва не означава че ценат музиката повече от нас.Групите които правят музиката си само за пари...не ги уважавам..друг е въпроса,че най-вероятно не струва.Иначе мнението ми е ...ходете на концерти и пълнете залите,колкото и да ви струва билета...на живо е просто...,нечовешко...и 6те си спомняте дълго.
Много се дразня като слушам по МТВ Бритни Спиърс нример колко милиони и струвало имението незнам си къде,с тия милиони дето ги пилее...сигурно могат да изхранят 10 прилични метъл групи, дали заслужава нейното "изкуство" толкова!Но...музиката й никога няма да промени света...друго си е например Монстърс Ов Рок'91-тва е култура...6то не са поканили в Русия някоя поп икона(бтв,незнам тогава имало ли е такива..) ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:36 AM |