![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
...ако искам качество ще си го дръпна на флак ...ходете на концерти и пълнете залите,колкото и да ви струва билета...на живо е просто...,нечовешко...и 6те си спомняте дълго. За качеството... И на FLAC да го дръпнеш, ако го пуснеш на компютъра не се брои (освен ако не си дал $200 за звукова карта и не си вързал качествено усилвател). Ако го запишеш на качествен носител, по-може. Ами ако става дума за DVD-Audio? Знам, че още не са много разпространени, но аз имам два такива диска и със сигурност бих ги предпочел пред CD. За ходенето на концертите... Напълно подкрепям това, което казваш... Да, ама не става. Щото българина е мизерник. Що да даде 40 лева за билет, като може да не ги даде? Затова по концертите масово няма хора. Ето другата седмица идат Catamenia - група, която е поне от ранга на Bodom, според мен. А ги пускат в читалище. Защо? Защото няма да идат повече от 1000 души - а билетите са само 15лв. -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:32 AM |