![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Не мога да оставя без тема новия албум на любимата ми група... Точно две години бяха необходими на момчетата от Триест да изготвят седмата си творба. Лично аз съм очарована - никакви изненади този път, но едно много силно, изчистено, хомогенно звучене. Може би най-епичният им албум дотук. Как го намирате вие?
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Ето го и моето ревю на албума... Поизмъчи ме. Рецензията много ми допадна. Стилна, ерудирана, естетически издържана. Научих доста интересни неща, които ми се губеха. Мога да те уверя, че доста добре си се постарал. Само така ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:07 AM |