Видеоклипове, Какви ви харесват и кои са ви любимите? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Видеоклипове, Какви ви харесват и кои са ви любимите? |
Oct 19 2003, 12:28 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Кои са ви любимите видеоклипове на метъл песни? Защо?
Мене по-принцип ме кефят когато са сглобени от различни концертни кадри и разни бруталии. Примерно Davidian и Take My Scars на Machine Head, или Refuse/Resist на Sepultura*. И двата на MH са някви супер брутални - яко метъл - разни хора скачат от сцената, яко се блъскат долу... абе лудница! Клипа на Refuse/Resist е пълен с насилие - тълпата и полицията се млатят като обезумели. Още не към видял подобен клип бна българска група да се получи добре. Кефи ме, може би, само на Insmouth - One Minute Feel, защото е изчистен от излишни глупости. Свирят си и тва е. * Тва са ми и едни от любимите песни между другото. Сигурно е за тва. Преди малко гледах Take My Scars и така ми се ходи на як концерт че не е истина. -------------------- |
|
|
Nov 5 2003, 08:11 PM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 3-November 03 Потребител N: 319 |
Nightwish - From Wishes To Eternity (live CD-то) Велико е ! А и по принцип съм фен на лайв изпълненията.
Within Temptation - Mother Earth HammerFall - Hearts of Fire -------------------- You hold the answer deep within your own mind.
Consciously, you've forgotten it. That's the way the human mind works. Whenever something is too unpleasant, too shameful for us to entertain, we reject it, we erase it from our memory. But the imprint is always there. "Evanescence" - Understanding |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 09:51 PM |