![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Хай днеска се връщам от работа бясна {Продавачка съм}. Сблъсквали ли сте се с простащината на Българина!? Ще влизаме в Европейски Съюз, а дори не се поздравяваме културно. Пример: Посрещам клиент винаги с Добър Ден, а насреща получавам безмълвие или аз само гледам. Ми гледай си поне поздрави като влезеш, аз не съм мебел. Да не говорим за обстановката в градския траснпорт. Според мен Българинът се бори за културно обслужване а е некултурен клиент. Според вас продавачките в БГ учтиви ли са, пък аз само ще гледам"
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Като клиент не ми пука,ако ще и продавача да е имал най-отвратителния ден в историята - той за мен е просто продавач, трябва да бъде любезен,а не да ми се муси и да превръща моето пазаруване в ад. Не искам фамилярничене или излишни въпроси - искам възпитание. Както и аз се старая да бъда възпитан клент.
Баш в магзин не съм продавала, но когато съм се сблъсквала с клиенти във фирмата,в която бачках лятото съм се стараела винаги да им помогна максимално и да бъде любезна, да се усмихна (което понякога се оказваше много трдно), ако ще и в същия момент да ми иде да се самоубия - това не засяга човека срещу мен. Пък и спор няма,че има хора,които заради кофти обслужване са готови да зарежат и най-прекрасния магазин/ресторант и т.н. А, и не смятам,че ЕС има някаква връзка. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:51 AM |