![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Аз например наскоро си купих "оригинално" DVD с концерт на любима банда, но звука е под всякаква критика. Е как да дадем пари за нещо, което не се знае дали е истинско и качествено. Вярно... Обаче повечето групи, които ме интересуват мен лично имат вече изключителен взук. Това се дължи най-вече на факта, че записват в някое от малкото качествени студия и от хора, които разбират: Finnvox, Sonic Pump Studios на Нино Лорене от Thunderstone, това на Саша Пает - май беше Gate Studios... Разбира се, ако звукът е скапан, както с много групи се случва - цялата идея за по-доброто качество на оригиналния диск отива на вятъра. -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:09 AM |