![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имам предвид дали да си дърпаме или да си купуваме?
Да дърпаш или да не дърпаш-това е въпросът! Аз мисля, че ако дадена група прави музиката си за собствено удоволствие и това на феновете няма да им пука дали хората слушат емпетройки или оригинални дискове. Е уж качеството били несравнимо ама аз имам оригинални дискове и емпетроики и няма хич разлика. Та вие кво мислите? Аз твърдо сам за дърпането!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Казали сте вече доста верни неща. Искам само да отбележа, че ако сега останем без mp3-та, се връщаме в "каменната" ера на презаписаните аудиокасети. Настоящото положение ме устройва повече.
![]() Пък и голяма част от тези, които теглят, след това и купуват. Основният определящ фактор е качеството на музиката. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Искам само да отбележа, че ако сега останем без mp3-та, се връщаме в "каменната" ера на презаписаните аудиокасети. Много добре си спомням тази "ера" и ми харесва, че днес, когато ти трябва информация и се интересуваш от музика, много по-бързо и лесно можеш да чуеш нови неща. Всичките тромави процедури с касетите ги няма. А че mp3s са си безскрупулна практика съм съгласна. И аз се възползвам, естествено не с мисълта да прецакам музикантите. Но все пак защо да си затваряш очите за една възможност, която освен че улеснява достъпа до музика, е и доста ефективен начин за популяризиране на групи, към които иначе не всеки ще прояви интерес да си купи нещо тяхно или да им стане фен. Е то излезе, че съм за mp3тата, но всъщност реших да се спра на добрата им страна, отколкото да критикувам. Иначе CDта трябва да се купуват, но като оставим настрана съвестта и респекта към групите, основният мотив за мен е да го направиш наистина заради музиката, заради това, че нещо ти харесва много и не ти пука колко е скъпо (или евтино), а да си мислиш, че просто не може да не си го купиш. Поне според мен, една част от музиката може да си я слушам и на mp3 и то не защото я принизявам по някакъв начин, а просто защото не съм изпитала потребност да си я купя в оригинал. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:23 AM |