![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ами кажете ми де!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Лошото е, че с "Trigger" продължават в същата насока. Бати изказването! Trigger не е ли просто сингъл от Reroute to Remain? Любимия ми албум е Colony. Казвайте ми квото си искате но просто е най-"разчупен". Много по-разнообразен и пълен с запомнящи се рифове. Преди да го чуя не можех да си представя че In Flames биха могли да напишат нещо като Embody The Invisible. Римейка на Behind Space цепи мрака! Едноименната песен е нещо уникално яко. Въобще Colony е един от най-любимите ми албуми въобще. На 2-ро място бих поставил Whoracle. \m/ Jotun \m/. Clayman също не е никак лош албум. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 09:08 PM |