![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Финландските титани на новия блек метъл ще посетят страната ни на 11/10/2006. Градът ще е София, официално потвърждение от българска страна няма, но информацията е поместена в "Touring" на официалната страница на бандата.
Както казва онова тъпо животно от Айс Ейдж, ЩЕ СЕ МРЕЕЕ! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ми аз одавна не се бях кефил така на концерт (от Twisted Sister лятото всъщност) и мисля че това е най-важното.
Колкото до звука ... на The Revenge Project звука си беше почти перфектен, с малки забележки към кънтенето на барабаните, което показва че техниката беше добра. А това омазване в звука на Catamenia явно беше от кофти настройка ама е факт че водеща китара не се чуваше - просто знаеш че тука някъде трябва да има соло, ама не можеш да го чуеш сред данданията. Бтв като не съм слушал последния им албум доста се изненадах от новите парчета и промяната в стила им ... даже на няколко пъти се питах абе тва catamenia и са и кво е тва дето го свирят ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 11:34 AM |